İzmir 'Çevre' şenliğinde!

Kültürpark Platformu 'Çevre' temalı bi şenlik hazırlığında! Şenlik 2 Haziran'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - İzmir halkı Kültürpark şenliklerinde buluşuyor.

Kültürpark Platformu'nun düzenlediği "Kültürpark'ta Neşeli Bi' Gün" şenliği 2 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. Kültürpark'ın 26 Ağustos kapısı girişinde gerçekleştirilecek şenlikte atölyeler, konserler, tiyatro oyunları, sergi ve çocuk etkinlikleri yer alacak.

kültürsanat11

ŞENLİĞİN TEMASI 'ÇEVRE'

Dünya Çevre Günü'nün olduğu haftada gerçekleştirilecek şenlikte Kültürpark Platformu'nun kuruluşunun önemli bir noktasını oluşturan "Çevre" şenliğin teması olacak.

Kültürpark Platformu kendisini şu şekilde tanımlıyor: "6 Eylül 2016 tarihinde kurulan #KültürparkPlatformu korunmuş, bakımlı, tarihi yaşatan ve halkla birlikte yaşayan bir Kültürpark için var. Platformun amacı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni Kültürpark Revizyon Projesi'ni Koruma Kurulu'ndan çekmeye ve ortak akıl ile Kültürpark'ın doğal, tarihi, kültürel ve sosyal yapısının, daha sürdürülebilir uygulamalar ile gelecek nesillere taşınabilecek bir yolun mümkün olduğunu kabul etmeye davet etmektir."

Platform, daha önce basın açıklamaları, imza kampanyaları, etkinlikler ile Kültürpark'taki yapılaşma içeren dönüşüme karşı çalışmalar yapmıştı. (DUVAR)