Yemek sipariş etti, polis yakaladı!

İstanbul polisi, bir süredir takip ettiği organize suç örgütünü verilen yemek siparişi ile buldu. Sipariş geldi sanıp kapıyı açan suçlular yakalanmış oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2015 yılında Sedat Şahin’i öldüren, geçen yıl üç kişinin öldürüldüğü olaya karışan, son olarak da Kenan Şirin’i öldürdüğü saptanan “Buji” lakaplı Ferhat S. takibe alındı. Yeni bir cinayet hazırlığında olan Ferhat S. ve adamlarının evden yemek siparişi verdiğini belirleyen polis, sipariş gelmeden kapıyı çaldı.

Yemek geldiğini zanneden evdekiler kapıyı açtı ve ekipler içeri girdi. Ferhat S. ve üç adamı gözaltına alındı. Evde yapılan aramada iki Kalaşnikof, el bombası, dört tabanca, üç çelik yelek, iki maske, araç takip cihazı, sahte kimlik ve çok sayıda mermi ele geçti.

Emniyetteki işlemleri devam eden şüpheliler hakkında, 'Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek', 'Silahlı suç örgütüne üye olmak', 'Silahlı suç örgütüne bilerek isteyerek yardım etmek' ve 'Kasten öldürme' suçlarından işlem başlatıldı.

buji-mini .

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından kaydedildi. Büyükçekmece'de bir eve baskın yapan ekipler evde bulunan 3 kişiyi yere yatırarak gözaltına alması görüntülendi. Evde yapılan aramalarda el bombası, kaleşnikof tüfeklerin ve tabancaların bulunması görüntülere yansıdı. Polis ekipleri gözaltına aldığı 3 kişiyi evden çıkarması kameralarca kaydedildi. (İSTANBUL/DHA)