Gaziantep'te polise ateş açıldı: 1 yaralı

'Dur' ihtarına uymayan bir otomobilden polislere ateş açıldı. Silahlı kişi vurulurken 2 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'de kontrol noktasında durmayan bir otomobilden polislere ateş açıldı. Ateş açan kişi polisler tarafından vurulurken, sürücü ise otomobilin 20 kilometre uzağında bulundu ve gözaltına alındı.

Oğuzeli ilçesi çıkışında ve havalimanı yakınlarında bulunan kontrol noktasına yaklaşan A.B. otomobil, polisler tarafından durdurulmak istendi. "Dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı.

Ekiplerin kovaladığı otomobil, Direkli Mahallesi'nde sıkıştırıldı. Sürücü A.B. durdurduğu araçtan yaya olarak kaçarken, otomobilde bulunan M.Y. ise polisler tabancayla ateş açtı. Çıkan çatışmada yaralanan M.Y., ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan M.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Otomobil sürücüsü A.B. ise jandarma ekipleri tarafından aracı bıraktığı yerinden 20 kilometre uzaklıktaki Nizip ilçesine bağlı ilçesine bağlı Orul Mahallesi’nde, ismi açıklanmayan bir kişiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Polis araçlarının da isabet aldığı olayda incelenen otomobilin plakasındaki harflerin boyayla değiştirildiği belirlendi. (GAZİANTEP/DHA)