Yeni yönetici 'gaz'a geldi: Bilgisayarları AK Parti'ye verin!

Van İpekyolu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro İstatistik Birimi'ne yeni atanan yönetici, okullara gönderdiği yazıda ikişer bilgisayarı AK Parti il binasına göndermelerini istedi. Yönetici Hamdullah Kuşman kendisini, "Göreve yeni başladığım için sehven yaptığım, gaza gelip yaptığım bir yanlışlıktır" diye savundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Van'da yeni yönetici, "gaza gelip" okulların bilgisayarlarını AK Parti İl Başkanlığı'na göndermelerini istedi! İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro İstatistik Birimi tarafından okullara gönderilen duyuruyla, Bilişim Teknolojileri sınıfı olan okulların AK Parti Van il binasına 'emaneten' ikişer bilgisayar verilmesini içeren talimatta adı yer alan yetkili, “Göreve yeni başladığım için sehven yaptığım, gaza gelip yaptığım bir yanlışlıktır” dedi.

yazi .

Evrensel gazetesinden Hasan Akbaş'ın haberine göre, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro İstatistik biriminden kamu.net aracılığıyla okullara gönderilen mesajda, “Bilgi teknoloji sınıfı olan okullar bugün (05.04.2017) saat: 10.00’a kadar Ak Parti il başkanlığına emaneten ikişer bilgisayar tutanak karşılığında bırakacaklardır. Bilgisayarları teslim eden okullar en geç saat 11.00’a kadar Özel Büro ve İstatistik Birimini, arayarak bilgilendireceklerdir” denildi.

Haberde talep edilen bilgisayarların referandum akşamı AK Parti İl Başkanlığı’nın Bilgi İşlem Merkezi’nde kullanılacağı iddiası da yer aldı.

‘ELİME YÜZÜME BULAŞTIRDIM’

İpekyolu İlçe Eğitim Müdürlüğü Özel Büro İstatistik Birimi Yöneticisi Hamdullah Kuşman yaptığı açıklamada, mesajı kendisinin gönderdiğini ve doğru olduğunu teyit etti. Neden böyle bir talimatın verdiği sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Ne yazık ki bana söylenen şeyi yanlış anladım ve elime yüzüme bulaştırdım. Sehven yaptığım bir hatadır. Zaten İlçe Eğitim Müdürlüğü de itirazlara karşılık ‘bilgisayarları teslim etmeyin’ demiş. Göreve yeni başladığım için sehven yaptığım, gaza gelip yaptığım bir yanlışlıktır. Zaten bu talimat da iptal edilmiştir.”

HABERİN TAMAMI

Etiketler AK Parti Van bilgisayar