Titancı Şeranoğlu: Kiramı sevgilim ödüyor

Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Kenan Şeranoğlu tutuklanmasının ardından ilk kez hayatını anlattı. Şeranoğlu 'İş bulamıyorum, İETT'ye biniyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Kenan Şeranoğlu 20 yıl önce 16 bin kişiyi dolandırmaktan hapse girdi. 2008 yılında afla dışarı çıktı. Şeranoğlu hayatını Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'ye konuştu: Eski, şatafatlı, lüks içinde geçen hayatımdan çok uzağım.

Şeranoğlu bulunduğu durumu söyle anlattı:

Benim iki büyük tutkum vardı: Lüks otomobiller ve pahalı saatler. Şu kadarını söyleyeyim, altımdaki son Lamborgini aldığım 11'inci otomobildi. Aldığım saatlerin bugünkü değeri tahminen 1 Milyon Euro seviyesindeydi. Bazıları, benim burada zengin olduğumu sanır ama öyle değil.  Birlikte olduğum kadın arkadaşım olmasa belki evin kirasını dahi ödeyemem. Aylık düzenli bir gelirim yok. Ayda elime geçen para 1000-1500 TL. Arkadaşım ve dostlarım destek veriyor zaman-zaman. O dönem, garajımda bir çok lüks otomobil olurdu ancak şimdi cebimdeki İstanbul Kart (İETT kartı) ile toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Babam bir süredir hasta ve devlet hastanesinde tedavi görüyor. Maddi durumum olsa babamı daha iyi tedavi ettirmek isterdim. En az 50 şirkete CV gönderdim; ancak iş bulamadım. Bazı şirket sahipleri de, benim paraya ihtiyacımın olmayacağını söylüyor"