Silahlı hırsızı veresiye defteriyle kovaladı

Musa Aycan, marketini soymak ve elinde pompalı tüfek bulunan hırsızı, veresiye defteri ile kovaladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'de market sahibi Musa Aycan, pompalı tüfekle dükkanını soymak isteyen hırsızı veresiye defteriyle kovaladı. Aycan ve hırsız arasında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli'de, dün saat 21.30 sıralarında, kar maskeli ve elinde pompalı tüfek olan bir kişi, girdiği marketi soymak istedi. Tüfeği market sahibi Musa Aycan'a doğrultan hırsız, kasadaki paraları istedi.

Olayı şaka sanan, ancak bir süre sonra gerçek olduğunu anlayan Aycan, hemen önündeki siyah kaplı veresiye defterini eline alarak silahlı hırsıza direndi. Hırsızı veresiye defteriyle kovalayıp dışarıya çıkaran Aycan, geri dönerek telefonla polisi aradı.

'SANIRIM SİLAH TUTUKLUK YAPTI'

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. Hırsız ve gözcülük yaptığı belirlenen 2 kişiyi gözaltına alındı.

Olayın önce şaka olduğunu zannettiğini söyleyen Musa Aycan, "Soygunun gerçek olduğunu anlayınca elime aldığım veresiye defteriyle karşı koydum. Tetik düşürdü, sanırım silah tutukluk yaptı. Kaçtı ama polisler kısa sürede yakaladı" dedi. (DENİZLİ/DHA)

denizli-soygun-2

denizli-soygun-3

Etiketler soygun hırsız Denizli