Çaldığı malzemeleri polise satmaya kalktı!

Adana çaldığı malları satmak isteyen kişi polis takibine yakalandı. Polise malları satmaya çalışan İsmail Gezici adlı kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 34 yaşındaki İsmail Gezici, çaldığı malzemelere müşteri ararken pazarlık yaptığı polise yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 ayrı hırsızlık suçundan 8 yıl 1 ay kesilmiş hapis cezası bulunan İsmail Gezici'nin, çaldığı malzemeleri satmak için müşteri aradığı bilgisini aldı. Müşteri gibi hareket eden polis, Gezici ile iletişime geçerek oto teybi almak istedi. Gezici, polisleri, Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki evine çağırdı. Teyp ve hoparlörler için pazarlık yapan polis, şüphelinin istediği fiyatı kabul etti. Malzemeleri polise teslim eden Gezici, gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, Yeşilbağlar Mahallesi'nde oturan Hüseyin Çiftçi'nin otomobilinden çalınan teyp ve hoparlörler de bulundu. Yaklaşık 5 bin lira değerindeki malzemeler sahibine teslim edildi. Şüpheli Gezici, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  (ADANA/DHA)

Etiketler polis adana hırsız