Sahte ihbarla polisi getirtip alkışladılar

Bursa İnegöl'deki Saime Sultan Mesleki ve Teknik Lisesi'nde öğrenciler, polise destek vermek için ilginç bir yöntem uyguladı. 155'i arayıp 'Okulda kavga var' diyen öğrenciler, gelen polisleri Türk Bayrağı ile karşılayıp çiçek verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnegöl Saime Sultan Mesleki ve Teknik Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, İstanbul'da hafta sonu çevik kuvvet ekiplerine yapılan bombalı saldırı sonrası polise destek vermek için ilginç bir yöntem uyguladı. 155 Polis İmdat'ı arayıp 'Okulda kavga var' diyen öğrenciler, gelen polisleri 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı ve dev Türk Bayrağı ile karşılayıp çiçek verdi.

Geçen cumartesi günü İstanbul Dolmabahçe'de çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırısının ardından, polislere moral ve destek vermek için plan yaptı. Önce 155 Polis İmdat'ı arayıp, "Okulumuzda kavga var" ihbarında bulunan öğrenciler, kısa sürede gelen polis ekiplerini açtıkları büyük Türk Bayrağı ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı ile karşıladı. Öğrenciler daha sonra "başımız sağolsun" dedikleri polis memurlarına çiçekler verdi. Kavga ihbarına müdahale etmek için geldikleri okulda karşılaştıkları uygulamaya teşekkür eden polisler araçları ile okuldan ayrılırken, öğrencilere siren çalarak teşekkür etti. (BURSA/DHA)

Etiketler polis Bursa alkış