Yöneticilerine destek için saçlarını kazıttılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci'nin, kemoterapi nedeniyle saçları döküldü. Bahçeci'ye tedavi sürecinde destek vermek isteyen birim yöneticileri ve 60 personel saçlarını kazıttı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü, 59 yaşındaki Necati Bahçeci'ye, yaklaşık 1 ay önce lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Özel bir hastanede kemoterapi tedavisine başlanan Bahçeci'nin bu süreçte saçları döküldü. Bahçeci'nin saçlarının döküldüğünü gören birim yöneticileri ve personel ise kendisine destek için saçlarını kestirme kararı aldı.

BİRİMİN TAMAMI ERKEK

Hizmet biriminin tamamı erkek olan yönetici ve 60 personeli saçlarını kazıttı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Finike Hizmet Birimi Arıtma Müdürü Celal Aytekin, kanser tedavisi sürecinde amirleri Necati Bahçeci'yi yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Aytekin, "Kemoterapiden sonra arabayla seyir halindeyken bir tutam saçı eline gelince çok duygulandım ve saçlarımı kestirmeye karar verdim. Benimle birlikte 60 personel de saçlarını kestirdi" dedi. ASAT Hizmet Birimi ilaçlama çavuşu Ahmet Kaynak, farkındalık yaratmak, Necati Bahçeci ve tüm kanser tedavisi görenlere destek için böyle bir şey yapmak istediklerini anlattı. (FİNİKE/Antalya)