Levent'te otobüs isyanı!

Beşiktaş'ta uzun süre otobüs bekleyen yolcular durumu protesto etmek için caddeyi trafiğe kapattı. Polisin yolcuları ikna etmesi sonucu protesto sona erdirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyükdere Caddesi Levent otobüs durağında saat 20.30 sıralarında, Anadolu yakasına geçmek için durakta otobüs bekleyen yolcular, uzun süre otobüs gelmeyince yolu trafiğe kapattı.

Yolcular Büyükdere Caddesi Maslak istikametinde ıslıklar ve alkışlar ile durumu protesto etti. Araç sürücüleri korna çalarak yolun kapatılmasına tepki gösterdiler. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler kısa süre yolcularla konuşarak yolu araç trafiğine açtı. Yolcular daha sonra gelen otobüslerle olay yerinde ayrıldı.

SİLAHLI KİŞİ ALARMI

Öte yandan vatandaşların, 122 C hatlı otobüste silahlı bir kişi gördükleri ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, Levent otobüs durağına gelen 122 C numaralı otobüsü durdurarak şüpheli gördüğü yolcuları otobüsten indirdi, üst araması yaptı. Aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Otobüs tekrar yoluna devam etti. (DHA)