İSEDAK toplantısı nedeniyle bazı yollar kapatılacak

İstanbul'da yapılan İSEDAK toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Trafik akışı, 24 Kasım'da normale dönecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) yapacağı toplantı nedeniyle, İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

32'nci İSEDAK toplantısı, Şişli'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü toplantı nedeniyle, bugünden itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Açıklanan yollar 24 Kasım Perşembe günü, önlemler bitene kadar trafiğe kapalı kalacak.

Açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde:

- Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılacak. Trafik, Asker Ocağı Caddesi'nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

- Gümüş Caddesi Harbiye Orduevi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı'na kadar çift yönlü kapatılacak. Trafik, Halaskargazi Caddesi istikametine yönlendirilecek.

- Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşağı ve Abdi İpekçi Caddesi'ne kadar çift yönlü kapatılacak. Trafik, Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi'ne yönlendirilecek.

- Kadırgalar Caddesi Bayıldım girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi'ne kadar kapatılacak. Trafik, Bayıldım Caddesi'ne yönlendirilecek. (İSTANBUL/DHA)