Kağıthane'de iş merkezinde yangın

Kağıthane'de sekiz katlı bir iş merkezinin çatı katında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi’nde bulunan alüminyum doğrama şirketine ait binanın çatısında saat 10.00 sıralarında dumanlar yükseldi. Yangına ilk müdahaleyi ise çalışanlar yaptı. Ancak yalıtım malzemesi kısa sürede alev alev yanmaya başladı.

BİR SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen ilk itfaiye ekibi, merdiven aracı ile yangına müdahale etti. Bu sırada itfaiye hortumu birkaç yerinden delindi. Metrelerce yükseklikte basınçlı su, boşa aktı. Alevler yan cepheye yayıldı. İtfaiye yan tarafa müdahale etmekte bir süre yetersiz kaldı. Takviye ekiplerin gelmesi ile yan cephedeki yangın, bir saatlik çalışma sonucu söndürüldü. İki binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

HORTUM PATLADI

Çevre sakinlerinden Nazım Yılmaz, “Yan binada kaynak yapılıyormuş. Oradan bu tarafa sıçradı. İçeride mahsur kalan olmadı. Ama binanın ön cephesi tamamen yandı” dedi.

İşyerinde çalışan Aytaç Kendircioğlu ise “İtfaiye ekiplerini aradık. Gelen itfaiye ekibinin de hortumu patladı. Hala başka yerlerden hortum çekmeye çalışıyorlar” diye konuştu.(DHA)