Onur Özbizerdik tahliye edildi

Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan'la kavga ederken bir polis memurunun kulağını ısıran Onur Özbizerdik tahliye edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu Alattin Çakıcı'nın ise üvey oğlu olan Onur Özbizerdik tahliye edildi.

Özbizerdik, geçen 25 Eylül'de İstanbul Beşiktaş'ta gittiği barda eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan’la tartışmıştı. Ortalık karışınca olaya polisler müdahale etmişti. Gelen polislere direnen ve bir polis memurunun kulağını ısıran Özbizerdik, “Görevli memura mukavemet” suçundan tutuklanmıştı.

Onur Özbizerdik hakkında 12 yıl istendiOnur Özbizerdik hakkında 12 yıl istendi

İfadesinde alkollü olduğu için ne yaptığını hatırlamadığını söyleyen Özbizerdik, hakkında 12 yıla kadar hapis cezası isteniyordu.

Ancak mahkeme, Özbizerdik hakkında tahliye kararı verdi. Tahliye kararında, tüm delillerin toplandığı, Özbizerdik’in sabit bir adresi bulunduğu belirtilirken, tutuklamanın verilmesi beklenen ceza ile ölçülü olmadığı belirtildi.

Özbizerdik daha önce de bir cinayet ve çok sayıda yaralama suçlamasıyla tutuklanmış, ancak her defasında serbest bırakılmıştı. (HABER MERKEZİ)

Onur Özbizerdik, Adil serdar Saçan'a saldırdıOnur Özbizerdik, Adil serdar Saçan'a saldırdı