Cezaevinden izinli çıktı, eşini öldürdü

İzinli çıktığı cezaevine dönmeyen Seçkin Oğuz, eşi Güler Oğuz'u bıçaklayarak öldürdü. Çiftin altı yaşındaki çocuğu ortada kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzincan'da yarı açık cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra firar eden 29 yaşındaki Seçkin Oğuz, tartıştığı eşi 25 yaşındaki Güler Oğuz’u bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün sabah saat 06.30 sıralarında Hocabey Mahallesi 1052 sokakta meydana geldi. 'Gasp' suçundan 3 yıl önce hapse giren ve çeşitli suçlardan da sabıkası bulunan Seçkin Oğuz, geçen 22 Ekim günü kaldığı Yarı Açık Cezaevi'nden 3 gün izinli olarak ayrıldı. Sürenin dolmasının ardından cezaevine teslim olmayan ve hakkında 'firari' kararı verilen Seçkin Oğuz, bugün sabah saatlerinde eşi Güler Oğuz’un kaldığı eve gitti. Seçkin Oğuz, evde tartıştığı eşi Güler Oğuz’u sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Seçkin Oğuz, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Çiftin 6 yaşındaki çocukları ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Güler Oğuz’un cesedi otopsi yapılmak üzere, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (ERZİNCAN/DHA)