Epilasyon merkezi vücudunu yaktı

Lazer epilasyon sonrası vücudunda yanıklar oluşan M.S., Hakem Heyeti'ne başvurdu. 500 TL'sinin iadesine karar verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Seferihisar'da oturan M.S., geçen nisan ayında penis ve göğsüne lazer epilasyon yaptırmak istedi. Alsancak semtindeki bir güzellik merkezine giden M.S., 4 seanslık lazer hizmeti karşılığında da, iki taksit halinde 3 bin 350 TL ödeme yaptı. Ancak bu işlemler sonrasında M.S., penis ve çevresinde yanıklar, göğsünde de kızarıklar oluştuğu şikayetiyle özel hastanede tedavi gördü.

PARASINI ALAMADI

M.S., güzellik merkezi yetkililerinin parayı iade etmesi yönündeki isteğini kabul etmemesi üzerine İl Hakem Heyeti'ne gitti. Burada yaşadıklarını anlatan M.S.'nin iddialarına karşılık güzellik merkezi yetkilileri de kendilerinin zayıflama, solaryum ve sıkılaşma hizmeti verdiğini, epilasyon hizmetini farklı bir kuruluşun üstlendiğini, şikayetlerin kendileriyle ilgisinin olmadığını ileri sürdü. İl Hakem Heyeti'nin atadığı bilirkişi raporunda, M.S.'nin penis bölgesinde yanıklar olduğu, göğsündeki kızarıklıkların ise epilasyonla ilgisinin bulunmadığı sonucuna varıldı.

CEZAYI ÖDEMEYİP İTİRAZ ETTİLER

İl Tüketici Hakem Heyeti, epilasyon hizmeti veren güzellik merkezinin, şikayetçi M.S.'ye 500 TL iade etmesine karar verdi. Ancak, güzellik merkezinin bağlı bulunduğu şirketin avukatları, bu karara itiraz edecekleri ve karar kesinleşinceye de kadar da ödemeyi yapmayacaklarını bildirdi.