Önü 96 arkası 2000 model çıktı!

Tekstil işçisi Hasan Bolat, kaportacıya götürdüğü arabasının iki aracın birleşiminin ürünü olduğunu öğrendi. Emniyet araca el koydu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Amasya'da takas yoluyla aldığı otomobilinin ön tarafının 1996 model arka tarafının ise 2000 model bir araca ait olduğunu öğrenen Hasan Bolat (32), Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıldı. Cumhuriyet Savcılığı’nın sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında Bolat’ın aracına el konuldu. Samsun’a kriminal incelenmeye gönderilecek otomobil ilçe Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi.

Hasan Bolat, “Olayın basına yansımasından sonra aracıma Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından el konuldu. Bana aracı kriminal için Samsun’a göndereceklerini, daha sonra da rapor alınacağını belirttiler. Bu iki uygulama olumlu çıkarsa aracımı bana teslim edeceklerini söylediler. Devletimizin ikinci el alım satımı yapılan araçlara yönelik daha titiz bir çalışma yapılmasını istiyorum. Benim durumumda olan ve korktukları için mağdur olan bir çok vatandaşımız vardır. Maddi-manevi zarara uğradım” diye konuştu. (MERZİFON/DHA)