Epilasyon tanıtımına silahlı saldırı

Trabzon'da epilasyon merkezinin broşürlerini dağıtanlara, "Bunlar dine aykırı" denilerek ateş açıldı. Saldırıda 4 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'da epilasyon merkezine ait broşürleri dağıtanlara ateş açıldı. "Bunlar dinimize aykırı" diyen gruptan bir kişinin açtığı ateşle 4 kişi yaralandı.

Bir epilasyon merkezine ait broşürleri dağıtan isteyenlere, bir grup "Bunlar dinimize aykırı. Bunları dağıtmayın, bizi rahatsız etmeyin" diye bağırarak engel olmak istedi. Broşürü dağıtanlar uzaklaşırken çay ocağında bulunan gruptan bir kişi silahıyla ateş açtı.

47 yaşındaki Fatma K., 17 yaşındaki Özgenur S., 41 yaşındaki Salih G. ve 32 yaşındaki Gökhan G. seken kurşunlarla yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bacaklarından yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada çevrede incelemelerini sürdüren polis ekipleri civarda bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayı gerçekleştiren silahlı saldırganının yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (TRABZON/DHA)