'Halüsinasyon gördüm, 94 bin lirayı yaktım'

Trabzon'da satış temsilcisi olarak görev yapan Hasan K., çalıştığı şirketin kasasından aldığı 154 bin lira ile bir inşaat alanına gitti. Paraları yakmaya başlayan K.'ye polis müdahale etti. Hasan K., sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Trabzon’da bir şirkette satış temsilcisi olarak çalışan 33 yaşındaki Hasan K., iş yerinden aldığı 154 bin liranın 94 bin lirasını yaktı. Psikolojik sorunları bulunduğu belirlenen Hasan K. polisin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SİNİR KRİZİ GEÇİREREK HASTANEYE KALDIRILDI

Kent merkezindeki bir şirkette satış temsilcisi olarak görev yapan Hasan K, iş yerinin kasasından aldığı 154 bin lira ile akşam saatlerinde inşaat alanına geldi. Çantadan çıkardığı paraların bir bölümünü yakan Hasan K.’yi gören çevredeki vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Polis ekiplerinin paraları yakmasını engellemesi üzerine sinir krizi geçirerek fenalaşan Hasan K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HALÜSİNASYON GÖRDÜM, PARALARI YAKTIM

Tedavi gördüğü hastanede polise olayı anlatan Hasan K.'nin, “Paraları bankaya teslim edecektim. Yolda yürürken halüsinasyon gördüm. Aniden yanımda siyah bir gölge belirdi ve bana, 'Bu paralar seni yakacak' dedi. Ne olduğunu anlamadım. Yaşadığım bir anlık şok sonrası ben de, 'Paralar beni yakacağına ben paraları yakayım' dedim, yaktım" dediği oraya çıktı. Hasan K. hakkında şikayetçi olan dağıtım şirketinin yetkilileri ise olaya ilişkin açıklama yapmak istemedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (TRABZON/DHA)

paralar1