Onur Özbizerdik, Adil serdar Saçan'a saldırdı

Gittiği gece kulübünde tartıştığı eski polis şefi Adil Serdar Saçan'a saldıran Onur Özbizerdik, gözaltına alındı. Özbizerdik, ifadesinde alkollü olduğu için kavga ettiğini söyledi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yereltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, eski Emniyet Müdürü Müdürü Adil Serdar Saçan'a saldırdı.

İstanbul Ortaköy'deki bir göce kulübüne giden Onur Özbizerdik, eski Organize Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ile karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, görgü tanıklarının aktardığına göre Özbizerdik, Saçan'ı yumrukladı.

Özbizerdik olay yerine gelen polis ekiplerine de direndi. daha sonra gözaltın aalınan Özbizerdik, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.  Sabah saatlerinde elleri arkadan kelepçelenerek Gayrettepe’de bulunan Emniyet binasından dışarı çıkarılan Onur Özbizerdik polis aracına bindirilerek Çağlayan adliyesine götürüldü.

Onur Özbizerdik'in polise verdiği ifadede şunları söylediği belirtildi:  "Olay günü aslında alkol almayacaktım. Ancak arkadaşlarımın ısrarıyla alkol aldım. Alkolün etkisiyle ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Adil Serdar Saçan’la herhangi bir problemim yok. Zaten onunla kavga ettiğimi dahi hatırlamıyorum. Onunla kavga ettiğimi ve neler yaptığımı beni gözaltına alan polisler öğrendim" dedi.