Borca karşılık mescidi satışa çıkardı

İzmit'te yeni yapılan bir site içindeki mescit satışa çıkarıldı. Müteahhide malzeme satan Salih Uçak, borcunu alamadığı için böyle bir yola başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmit'te, inşaat malzemeleri satan Suna Uçak, parasını alamadığı bir müteahhidin yaptığı mescidi satışa çıkardı. Mescide "Geçici mescit. Satılık ticari 3 katlı dükkan" pankartı asıldı.

İnşaat malzemeleri satan Suna Uçak, Çayırköy Mahallesi'nde 3 bloktan oluşan bir site yapan müteahhitten, iddiaya göre sattığı malzemelerin parasını alamadı. Firmayla görüşen Uçak, 1.5 milyon liralık alacağına karşılık, site içinde yapılan 3 katlı mescidi satışa çıkardı.

2 milyon liraya satışa çıkarılan mescide "Geçici mescit. Satılık ticari 3 katlı dükkan" yazılı afiş asıldı.

İnşaatın başlangıcından itibaren malzeme sattığını söyleyen Suna Uçak, "Birçok kez alacağımızı istememize rağmen bir türlü tahsil edemedik. Bana müteahhit ve daireleri alacak olan Araplar arasında çıkan sorunlardan dolayı ödeme yapamadıklarını söylediler. Ben de müteahhit firma ile görüşerek paramı tahsil etmek amacıyla site önünde bulunan mescidi satılığa çıkarttım. 2 milyona satıyoruz" dedi. (DHA)