'Şort giyenler ölmeli' diyerek otobüste saldırdı

Maslak'ta otobüse binen 23 yaşındaki kadın, "Şort giyenler ölmeli" diye bağıran bir saldırgan tarafından darp edildi. Saldırgan, A.T.'ye tekme atıp "Sen şeytansın" diye bağırırken, kimse müdahale etmedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Maslak'ta bayramın birinci günü, 'şort giydi' diye 23 yaşındaki bir kadın tekmeli saldırıya uğradı. Belediye otobüsü kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırı esnasında ne yolcuların ne de otobüs şoförünün olaya müdahale etmediği görüldü. Hemşire olduğu öğrenilen 23 yaşındaki A.T., yüzünden yaralandığını ve saldırganın sürekli olarak "Şort giyenler ölmeli" diye bağırdığını ifade etti.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın birinci günü, 23 yaşındaki A.T., Maslak'taki evine gitmek için belediye otobüsüne bindi. Otobüsün arka tarafında ayakta duran, kimliği belirsiz bir şahıs, A.T.'ye önce sözle sataştı. Saldırgan, "Şort giyenler ölmeli" diye bağırdıktan sonra yukarıdaki demirlere tutunarak A.T'nin yüzüne tekme attı. Saldırganın bu sırada "Sen şeytansın" diye bağırdığını belirten genç hemşire, çok korktuğunu ve yüzünden yaralandığını anlattı. (Kaynak: Show TV)