Trans kadın evinde ölü bulundu

Larissa isimli 37 yaşındaki trans kadın, Bodrum'daki evinde ölü bulundu. Larissa'yı merak edip gece evine giden arkadaşı D.K, kapıyı açık bulduğu evde arkadaşının cansız bedeni ile karşılaştı. Genç kadının kesin ölüm nedeni otopsi ile anlaşılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Bodrum ilçesinde 37 yaşındaki trans kadın Larissa, evinde ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Larissa'nın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

EVİN KAPISI AÇIKTI

Konacık mahallesinde bir sitede yaşayan Larissa'nın telefonlarına cevap vermemesi ve çalıştığı bardaki işine gitmemesi üzerine merak edip gece saatlerinde evine giden arkadaşı D.K., evin kapısının açık olduğunu gördü. Salondaki koltukta arkadaşının hareketsiz bedeni ile karşılaşan D.K., durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Kurtuluş'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE ANLAŞILACAK

Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Larissa'nın cesedi, savcının talimatı üzerine önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, Larissa'nın çalıştığı bardaki arkadaşlarından dördünün ifadelerine başvurdu. (Muğla/DHA)