Cezaevinden çıktı, yine çaldı!

Adana'da denetimli serbestlikle tahliye edilen Gökhan Soydan'ın özgürlüğü kısa sürdü. 2 gün sonra hırsızlıktan yeniden cezaevine konuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da 21 yaşındaki Gökhan Soydan, hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden denetimli serbestlik uygulanıp şartlı olarak tahliye edildikten 2 gün sonra marketten LCD televizyon çaldı. Suçunu itiraf eden Soydan, yeniden cezaevine konuldu.

Merkez Seyhan ilçesinde, Türkiye genelinde zincirleri bulunan bir marketin kepenginin kilidini kıran Gökhan Soydan, LCD televizyonu çaldı. O anlar, marketin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Sabah hırsızlığı fark eden görevlilerin ihbarı üzerine iş yerine gelen polis, kamera görüntülerini incelemeye aldı. Ellerinde eldiven olan, şapkalı hırsızın Gökhan Soydan olduğu tespit edildi. Hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak suçlarından çok sayıda kaydı olan ve olaydan 2 gün önce cezaevinden şartlı olarak tahliye olduğu belirlenen Soydan ekiplerin çalışması sonucu yakalandı. Suçunu itiraf eden Gökhan Soydan, "Her şeyi denedim, ama uyuşturucudan kurtulamadım. Uyuşturucu parası bulabilmek için televizyonu çalıp sattım" diye ifade verdi. Özgürlüğü 2 gün süren Soydan, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak yeniden hırsızlıktan ve eski cezasını çekmek üzere cezaevine konuldu. (ADANA/DHA)