Kızı kurtuldu, oğluyla birlikte boğuldu

Antalya Manavgat'ta kızı ve oğlunu kurtarmak için suya giren 45 yaşındaki Bülent Yandımoğlu, oğlu 9 yaşındaki İbrahim ile birlikte boğuldu. 15 yaşındaki Hatice Sena ise son anda kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'dan tatil için Gündoğmuş'a gelen Yandımoğlu ailesi, akrabalarıyla birlikte Manavgat'a bağlı Çenger Mahallesi sahiline denize girmek için geldi. Denizde yüzen çocukları İbrahim ve Hatice Sena'nın bir süre sonra dalgaya kapıldığını gören Bülent Yandımoğlu, onları kurtarmak için denize girdi.

Kenarda bekleyen akrabaları yetkilileri arayarak yardım istediği sırada Bülent Yandımoğlu da dalgalara kapıldı. Bunu gören yakınları ise suya girerek, baba ve kızını kıyıya çıkardı. İbrahim Yandımoğlu ise kısa sürede olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulunarak kıyıya getirildi.

Olay yerine gelen ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Bülent Yandımoğlu ile İbrahim Yandımoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Özel bir hastanede tedaviye alınan Hatice Sena Yandımoğlu'nun ise yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutulduğu ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.

(DHA)