Üşümesin diye üstüne ceset torbası serdiler

İstanbul'da yağmurlu havada kontrolden çıkan otomobil refüje ve beton bariyerlere çarptı. Araçta sıkışan iki kişi yol kenarına yatırılarak üşümemeleri için üstlerine ceset torbaları örtüldü. Bir kişi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Topkapı mevkisinde, kullandığı otomobil kontrolden çıkan Sürücü Ahna Bacnjbebha’nın otomobili refüje ve beton bariyerlere çarptı. Kazada 31 yaşındaki Rus sürücü Bacnjbebha ile yanındaki arkadaşı Yalçın Çakar (38) ağır yaralandı. Çakar, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sabah saat 06.30 sıralarında 10. Yıl Caddesi'nde meydana gelen kaza esnasında yağmur yağıyordu. Hızla viraja giren lüks otomobilin sürücüsü Ahna Bacnjbebha, kontrolünü kaybetti. Önce orta refüje çarparak savrulan otomobil yol kenarındaki beton bariyerlere çarptıktan sonra durdu. İtfaiye ekipleri yaralı sürücüyü ve yolcuyu sıkıştığı aracın içinden çıkararak yol kenarına yatırdı. Sağlık ekipleri gelene kadar yerde yatan Bacnjbebha ile arkadaşının üzerine, üşümemeleri için ceset torbaları örtüldü. Otomobilin başkasına ait olduğu belirlendi.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinden yapıldı. Araç içinde sıkışan sürücü Ahna Bacnjbebha ile Yalçın Çakar çıkarıldı ve ambulansla hastaneye götürüldü. Ağır yaralı Bacnjbebha ise tedavi altında alındı. (İstanbul-DHA)