İstanbul'un göbeğinde köpeğe işkence

İstanbul Levent'te ameliyatlı bir köpeğin, bir veteriner kliğini çalışanı tarafından sürüklenmesi, kafasına demirle vurulması ve tekmelenmesi sosyal medyada yayınlandı. Çalışan işten atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir veteriner kliniği çalışanın sokakta sürüklediği köpeğe işkence yaptığı görüntüle sosyal medyada yayıldı. Klinik olayla ilgili açıklama yaptı...

Sosyal medya, İstanbul Levent’te bulunan Artı Veteriner Kliniği’nde ameliyatlı bir köpeğe yapılan işkence görüntüleriyle sarsıldı. Videoda, ameliyatlı bir köpek, bir veteriner çalışanı tarafından zorla sürükleniyor, kafasına demirle vuruluyor ve tekmeleniyor. İşkence görüntülerine sosyal medyadan da büyük tepki geldi.

'YAPMAYA ÇALIŞTIKLARIMIN TAM TERSİ'

Veteriner kliniği Facebook'tan açıklama yaptı ve şöyle dedi:

“Bugün yayınlanan videodan az önce haberim oldu. Gördüklerime çok üzüldüm. Burada yapmaya çalıştıklarımın tam tersini yansıtıyor. Sizi temenni ederim ki bunu tekrar gerçekleşmemesi için gereği neyse yapacağım. Böyle bir olayın yaşanmış olmasından çok üzgünüm ve özür diliyorum, her birinizden teker teker… Videoda görünen kişi Artı Veterinerin ortağı değil, çalışanıydı. Bu kişi ile ilgili yasal prosedür başlatılmış, hiçbir iş ilişkisi kalmamış iş sözleşmesi fesh edilmiştir. Bilginize."