Beyoğlu'ndaki trafik kavgasında silah çekildi

İstanbul Beyoğlu'nda bir sürücü ile kuruyan ağaçları kesen belediye işçileri arasında kavga çıktı. Sürücü, polis olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu'nda Meclisi Mebusan Caddesi üzerinde ağaçların kuruyan bölümlerini kesen belediye işçileri ile yoldan geçen bir sürücü arasında sıkışan trafik nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından bazı işçiler sürücüyü yumruklamaya başladı. Bu sırada aracına giren sürücü geriye silahla döndü.

POLİS OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Otomobil sürücüsünün elinde silah gören işçiler kaçışmaya başladı. Diğer işçilerin sakin olması yönünde ikna etmeye çalıştığı kişi "polis" olduğunu söyledi. Bu sırada olay yerine gelen resmi polis ekipleri araya girerek olayı sonlandırdı. Polis olduğunu söyleyen kişi, resmi polisler tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Beyoğlu'nda hareketli anlar

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEKLER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine bağlı ekibin başında bulunan bir görevli, bölgedeki kuruyan ağaçların kesilmesi ve yerine yenilerinin dikilmesine yönelik işlemlerin devam edeceğini belirtti.(DHA)

Beyoğlu'nda hareketli anlar