Yamaç paraşütü pilotlarının müşteri kavgası hastanelik etti!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü pilotları arasında müşteri paylaşımı konusunda kavga çıktı. Demir çubuklarla birbirine saldıran pilotlardan 1'i hastaneye kaldırıldı, 2 firmadan 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi Belcekız Plajı'ndaki kavga, geçen cuma saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Yeni firma kuran ve ofisleri olmadığı için Belcekız Plajı'nda bir restoranda müşteri toplayan yamaç paraşütü pilotları ile bitişikte ofisi bulunan pilotlar arasında müşteri konusunda anlaşmazlık çıktı. Yamaç paraşütü yapmak isteyen bir kadın tatilcinin 2 firma arasında paylaşılamaması üzerine, ofisi bulunan firmanın pilotları, restoranda müşteri toplayan pilotları korsan uçuş yapmakla suçladı. Tartışma kavgaya dönüştü.

DEMİR ÇUBUKLA SALDIRI

Kavga, bir otelin restoranında yemek yiyen İngiliz turistler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde bir pilot el kamerasının demir çubuğuyla diğer yamaç paraşütü pilotuna vurmaya çalışıyor. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, bazı pilotlar aldıkları darbelerin etkisiyle yere düşüyor. Kavgayı ayırmak isteyenler de tekmelerden nasibini alıyor. Kavga çevredeki işletme çalışanları ve tatilcilerin araya girmesiyle güçlükle durdurulurken yaralanan 1 pilot, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'KAVGA KİŞİSEL, HANUTÇULUKLA İLGİSİ YOK'

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, kavgaya karışan pilotlar Celal Y., Özgür Ş., Halil A., Naci P. ve Nusret A.'yı gözaltına aldı. Pilotlar sorgularının ardından serbest bırakıldı. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, kavganın pilotlar arasındaki kişisel sürtüşmeden yaşandığını ve hanutçulukla ilgisi olmadığını söyledi. 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldı.

(Muğla/DHA)