Trafik tartışmasında savcıya silah gösterdi, tutuklandı

Trafikte yaşanan tartışmada, aracının içinden diğer sürücüye silah gösterdiği Murat Zeren, büyük bir sürprizle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trafikte yol verme tartışmasında silah gösterdiği sürücünün savcı olduğu ortaya çıkan, müzik şirketi sahibi Murat Zeren tutuklandı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yol verme tartışmasında müzik şirketi sahibi Murat Zeren'in karşısındaki sürücüye silah gösterdiği kişi şikayetçi olunca tutuklandı. Silah gösterdiği kişi Cumhuriyet savcısı çıkan Zeren silahlı tehdit suçlamasıyla tutuklandı.

Habertürk gazetesinden Veli Sarıboğa'nın haberine göre, şikayetçi olan Savcı Yavuz Beyaztaş, yol hakkının kendisinde olmasına rağmen Zeren kendisinin aracını sıkıştırdığını söyledi. Savcı Beyaztaş'ın aracının önüne geçen Zeren durdu ve kapıyı açtıktan sonra elindeki silahı gösterdi.

Aracından inen Beyaztaş kimliğini göstererek savcı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Zeren araçtan inmekten vazgeçip kaçtı. Aracı takip eden Savcı Beyaztaş, kaçan aracı takip etti ve polise haber verdi. Gözaltına alınan Zeren'in evinde ve aracında arama yapıldı. Otomobilde kurusıkı tabanca bulundu.

"KİMİNLE UĞRAŞTIĞINI BİLİYOR MUSUN?"

Suçlamaları reddeden Murat Zeren ise olayı şu şekilde anlattı: "Önümde çok yavaş seyrediyordu. Sollamak istedim, yol vermedi. Ben de hızlandım önüne geçtim. Bekle işareti yaptı, durdum. ‘Ben cumhuriyet savcısıyım, kiminle uğraştığını biliyor musun’ dedi. Ben de ‘Vatandaşım’ dedim. ‘İleride bekle ifadeni alacağım, hakkında işlem yapacağım’ dedi. Evime gittim. Kesinlikle silah çekmedim, tehdit etmedim..."

7 Haziran’da "silahla tehdit" suçundan tutuklanan Zeren'in avukatı Funda Sadıkahmet Alp, müvekkilinin tehdit içeren söz söylemediğini, silah göstermediğini belirterek tutuklamaya itiraz etti. Alp’in “sadece adli para cezası gerektiren ve hapis cezasının üst sınırı 2 yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez” diyerek yaptığı 10 tahliye talebi de reddedildi.

Etiketler trafik tehdit Savcı