Lise yıllığında katil portresi

Galatasaray Lisesi mezunu olan Atalay Filiz'in yıllığında yazılanlar bugünleri haber vermiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tutuklanarak cezaevine gönderilen Atalay Filiz'in lise yıllığında yazılanlar, adeta işleyeceği cinayetleri haber vermiş. Galatasaray Lisesi mezunu olan Filiz'in arkadaşları yıllığa "anormal", "manyak","tuhaf" gibi ifadeler yazmış.

Habertürk gazetesinin haberine göre, 3 kişinin cinayet zanlısı olan Atalay Filiz'in lise yıllığında dikkat çeken ifadeler yer alıyor. Galatasaray Lisesi'nin 2005-2006 yıllığında, arkadaşları Filiz için "manyak ruhunu kaydetmedi", "en tuhaf arkadaşım" gibi ifadeler kullanımış.

"BENİ DEHŞETE DÜŞÜRMEYE DEVAM EDECEKSİN"

Okul numarası 1395 olan Atalay Filiz'in yıllıkta 2 fotoğrafı yer alıyor. Fotoğraflardan birinde mezar taşını andıran bir kaidenin önünde görülürken, diğerinde ise arkasındaki televizyonda, Hollywood’un ses getiren korku filmlerinden Kuzuların Sessizliği’ndeki yamyam katil Hannibal Lecter yer alıyor.

İşte Atalay Filiz'in yıllığında yazanlar:

-“Biz küfrün k’sını bilmezken sarışın bir çocuk ana avrat dümdüz gidiyor, kavga ediyoruz: Akla gelmez iğrençliklerle ona buna sataşıyor. Yıllar geçiyor, hayvan gene aynı hayvan...” (A.)

-“Bisküvileri çiğneyip Reyhan’la saçımıza, yüzümüze tükürüyordun. O halden eser kalmadı ama yine de bir anormallik var; çözemedim.” (K.)

-“Yatılılıktan ayrıldın. Yine de içindeki manyak ruhu kaybetmedin...” (O.)

-“Herkesin kirli çamaşırları var, sen de bunları ortalığa saçmaktan sapıkça bir zevk alıyorsun. Bazı özelliklerin beni korkutsa da, güzel bir insansın. İleride de hayvanlıklarla beni dehşete düşürmeye devam edeceğinden şüphem yok.” (P.)

-“Sahip olduğum en tuhaf, en anormal arkadaşsın sen Atalay.” (R.)

-“Düşünceli hallerinden dolayı, derinlere inen fikir adamı izlenimine kapıldım.” (A.)

-“Hayvanlıklarla yüzümüzü güldürdün: İlginç fantezilerin ve yazı gücünle öne çıktın. ” (B.)

-“Hayvanlıklarınla, sapıklıklarınla, taşkınlıklarınla yine de güzel geçen bir sene.” (M.)

-“Lan Atalay, yeter, atmayı kes şunları; adam öldüreceksin” dediğim hazırlık1... Senden çok şey öğrendim. Mesela yabancı kızlara hayvan gibi bakabilirim.” (S.)

atalay filiz - hanibal