Liselilere son destek Kadıköy Anadolu'dan

İstanbul Erkek Lisesi'yle başlayan liseli protestolarına en son Kadıköy Anadolu Lisesi de katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Erkek, Galatasaray  Cağaloğlu Anadolu, Bornova Anadolu ve Vefa Lisesi’nin ardından bir bildiri de Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinden geldi.

Bildiride, okul yönetiminin öğrencilere yönelik baskısı ‘Duyuru’ başlığı altında ‘idarenin incelediği’ bir metin üzerinden anlatıldı. Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin yayınladığı ‘otosansür’lü bildirinin tamamı şöyle:

“Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri olarak giriştiğimiz …………….. etkinliklikler……….. idareciler tarafından destek gör(me)mektedir. Okulumuzda ………….. hiçbir …………… problem …………… bulunmamaktadır. Etkinliklerimize ………….. kesinlikle ……………… sansür ………………… uygulanmamaktadır. Kulüp faaliyetlerimiz …………….. özgürce …………… gerçekleşmektedir. Son olarak …………… proje okulları ……….. öğrencilerinin …………….. yaptıkları ………………… yanlışlıklarından …………….. derhal ………………… dönmelerini …………. tavsiye ediyoruz.

Yandaşlara arkasını dönenlerle, yarımada yokuşunda geçmişi özleyenlerle, Fikret’in mirasını koruyanlarla beraber bu kara mürekkebi dağıtmak için ışığa koşacağız”

kadikoy-anadolu-lisesi