Türkiye yapımı 3 dizi Fas'ta zirvede

Fas'ta devlet televizyonu kanalının reyting verileri açıklandı: Türkiye yapımı 3 dizi en çok izlenenler arasında üst sıralarda yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fas'ta ekrana gelen 3 Türkiye yapımı dizi en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Fas'ta reyting oranlarını takip eden Maroc Metri şirketinin açıkladığı verilere göre, devlet televizyonu Kanal 2'de yayımlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özıșık'ın kaleme aldığı "Söz" dizisi, Ekim ayının ilk 3 haftasında en çok izlenen diziler arasında ilk sıraya yerleşti. 

Ntv'nin aktardığına göre, aynı kanalda ekrana gelen senaristliğini Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un yaptığı, yönetmen koltuğuna Yasin Uslu'ın oturduğu "Siyah Beyaz Aşk" ikinci, 2007 yılında yayınlanan ve Adnan Güler yönetmenliğindeki "Oğlum İçin" ise beşinci sıradan listeye girdi.

"Söz" dizisi günlük 7 milyon 155 bin, "Siyah Beyaz Aşk" 5 milyon 400 bin, "Oğlum İçin" 5 milyon 200 bin kişi tarafından izlendi.

Fas'ta önceki yıllarda yayımlanan "Beni Affet", "Gümüş" ve "Ihlamurlar Altında" dizileri de en çok izlenenler arasında yer almıştı.