Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi: Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve muhtemel yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan maçlarla birlikte son 16 turu tamamlandı ve çeyrek finalistler belli oldu. Turu geçen 8 takımın katıldığı kura çekimiyle çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belirleniyor. Kura çekimine Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor seri başı olarak katılıyor. Diğer grupta ise Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük ve Yukatel Kayserispor yer alıyor.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:

Trabzonspor-Antalyaspor

Sivasspor-Karagümrük

Alanyaspor-Gaziantep FK

Beşiktaş-Kayserispor.

MUHTEMEL YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Kupada Trabzonspor-FTA Antalyaspor maçının galibiyle Beşiktaş-Yukatel Kayserispor eşleşmesinin galibi yarı finalde karşı karşıya gelecek

Aytemiz Alanyaspor-Gaziantep FK maçının galibiyle Demir Grup Sivasspor-Vavacars Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibi yarı finalde karşı karşıya gelecek. 

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakaları sonucunda tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı finalde mücadele edecek.

ÇEYREK VE YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final karşılaşmaları 1, 2, 3 Mart'ta oynanacak. Yarı final etabının ilk maçları 19, 20 veya 21 Nisan, rövanş mücadeleleri ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak. (HABER MERKEZİ)