Türkiye gişesinin yeni lideri 'Dune: Çöl Gezegeni' oldu

Geçtiğimiz hafta gösterime giren "Dune: Çöz Gezegeni", gösterimdeki ilk üç gününde 100 bini aşkın seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros. Türkiye'nin ilettiği hafta sonu raporuna göre, "Dune: Çöl Gezegeni" filmi, gösterimdeki ilk üç gününde 102 bin 318 kişi tarafından izlendi. Box Office Türkiye hafta sonu listesinin birinci sırasında yer alan film, böylece "Venom: Zehirli Öfke 2" ve "Hızlı ve Öfkeli 9" filmlerinden sonra pandemi döneminin en iyi üçüncü açılışını gerçekleştirmiş oldu.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, bir önceki hafta sonunda 186 bini aşkın izleyiciyle açılışını gerçekleştirerek bu anlamda pandemi rekorunu kıran "Venom: Zehirli Öfke 2", ikinci hafta sonunda 90 bin 491 seyirci tarafından izlendi. Film böylece, vizyondaki ilk on gününde toplam 350 bin seyirci baremini geride bıraktı.

Frank Herbert'in kitabından uyarlanan, Denis Villeneuve imzalı "Dune"un kadrosunda Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac ve Charlotte Rampling gibi isimler yer alıyor. Son yıllarda sıklıkla gündeme gelen yapımlardan biri olan "Dune", ilk kitabın yarısını anlatıyor.