Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı 'tokat'ı doğruladı

Türkiye Değişim Partisi'nden istifa eden Onurcan Yazıcı, "Genel Başkan Yardımcısı tehdit etti, şoförü bana tokat attı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa eden Onurcan Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı E.E.’nin kendisini tehdit ettiğini ve şoförünün de kendisine tokat attığını ileri sürdü.

Mustafa Sarıgül’ün kurduğu TDP'de yaşanan olaylarla ilgili Yazıcı, Ankara’daki Hüseyin Kalkan Polis Merkezi Amirliği’ne yaptığı şikayette; E.E.’nin, 3 Ocak 2022 tarihinde parti genel merkezinde, kendisi hakkında “Onurcan’ın bacaklarını kıracağım” diyerek küfrettiğini diğer genel başkan yardımcılarından öğrendiğini aktardı.

 

'O BURADAN DIŞARI ÇIKMAYACAK'

Yazıcı, bunun üzerine merkez yürütme kurulu (MYK) salonunda E.E. ile tartıştıklarını belirterek, E.E.’nin MYK salonunda kendisini tehdit ettiği iddiasında bulundu. Yazıcı, E.E.’nin şoförü G.K.’nin de kendisine “Senin derdin ne?” diyerek tokat attığını öne sürdü. Yazıcı, H.M. isimli şahsın, olayın ardından E.E.’nin korumasına ve şoförü G.K.’ya, kendisi hakkında “O buradan dışarı çıkmayacak” dediğini öğrendiğini söyledi.

Yazıcı, E.E. ve şoförü G.K. hakkında şikayetçi olarak darp raporu aldı. Yazıcı’nın tokat iddiasına ilişkin TDP Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin de ifade vererek, “TDP Genel Merkezi’nde MYK toplantısı vardı. Ben de toplantıya katıldım. Toplantı öncesinde tartışmaya tanık olmadım. Toplantı sonrasında Genel Başkan Yardımcımız Uğur Aksöz’ün odasına girdiğimde G.K. odadaydı. Benden sonra odaya Onurcan Yazıcı girdi. Onurcan Yazıcı odaya girdikten sonra Uğur Aksöz’e ‘Müsaitseniz iki dakika yalnız görüşebilir miyiz?’ dedi. Ben özel görüşme olacağını düşürerek ayağa kalktığımda G.K., ‘Senin derdin ne’ diyerek Onurcan Yazıcı’nın suratına tokat attı. Ben Onurcan Yazıcı’yı tuttum. Uğur Aksöz de G.K.’yı dışarı çıkardı” dedi. (ANKA)