Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'na havalimanında coşkulu karşılama

FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul Havalimanı'nda çok sayıda kişi tarafından çiçeklerle karşılandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan ve bugün yurda dönen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı için İstanbul Havalimanı kontrol kulesinden tebrik anonsu yapıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı kontrol kulesinden A Milli Kadın Voleybol Takımı için yapılan anonsun görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı.

Anonsta, "Türk spor tarihinin en büyük başarılarından bir tanesi olan Milletler Ligi zaferinizle göğsümüzü kabarttınız. Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrol kulesi ve tüm Türk havacıları, Türk kadının gücünü tüm dünyaya bir kez daha ispatlayan sizlerle iftihar ediyor. İstanbul Havalimanı'na, evinize hoş geldiniz" denildi.

DHA'nın haberine göre, A Milli Kadın Voleybol Takımı, THY'nin TK-192 sefer sayılı Dallas-İstanbul uçağıyla İstanbul Havalimanı'na geldi.

Millileri taşıyan uçağa itfaiye araçlarının sirenleriyle karşılama yapılırken, sonrasında "follow me" araçları eşlik etti. Ardından da uçağa, havacılık geleneği olan "su takı"yla karşılama gerçekleştirildi.

Havalimanının VIP bölümünden çıkış yapan milli basın mensupları ile çok sayıda kişi tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. (HABER MERKEZİ)