Turgut Yüksel'in distopik mizah dergisi 'Cesur Yeni Pigya'nın ikinci sayısı çıktı

Dijital distopik mizah dergisi "Cesur Yeni Pigya"nın ikinci sayısı yayınlandı. Dergi, her ay ücretsiz olarak okunabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çizgi roman yazarı ve çizer Turgut Yüksel'in dijital distopik mizah dergisi "Cesur Yeni Pigya"nın ikinci sayısı okurla buluştu. Her ay yayımlanacak olan mizah dergisi ücretsiz olarak www.cesuryenipigya.com adresinden okunabilecek. 

Derin Sinema bölümü

 

Derginin “Derin Sinema” bölümünde, senaryo danışmanlığını Sayın Napolyon’un yaptığı kült film “Pign Pigk–Direniş” yer alıyor. Filmde, “üst aklın” liderliğinde gezegene saldıran; şer kervanı, ihanet şebekeleri, küpsel baronlar, bozguncu odaklar, algı oyuncuları, köhnemiş zihniyetliler ve kara propagandacılara karşı mücadele eden “gezegen sevdalısı” Pign Pigk’in direniş macerası aktarılıyor.

"Derin Sevgi" bölümünde, üst sınıfa duyulan karşılıksız sevginin bireyin mutluluğundaki öneminden bahsedilirken, "Derin Analiz" bölümünde de, düşüncede ve politikada 180 derece dönmenin önemi üzerine konunun uzmanları konuşuyor.

Derin Analiz bölümü

Yeni çıkan ve bir varoluş dramının anlatıldığı 'Sıkıntı Yok' romanı ele alındığı "Derin Edebiyat" bölümünün yanı sıra "Derin Sanat" bölümünde, 'Sayın Napolyon’un tüm zamanlar için en iyi otoportre olarak kabul edilen çalışması' yer alıyor. 

İkinci sayının kapak portresinde ise, "toplumda azınlıkta oldukları için zengin ve soyluların haklarını savunan ve bunlar için büyük kazanımlar elde eden, 'Müteahhit, sanayici, iş domuzu, azınlık hakları savunucusu ve aktivist Lord Pigden Hark Jr.'" var.

Dergiyi okumak için:

facebook.com/cesuryeni.pigya;
twitter.com/CPigya
instagram.com/cesuryenipigya
patreon.com/cesuryenipigya