Tupac’ın ilk kayıtlarını yapan rapçi Shock G, otel odasında ölü bulundu

Rapçi Shock G, otel odasında ölü bulundu. Sanatçının ölüm haberi Digital Underground'ı Shock G ile birlikte kuran rapçi Chopmaster J tarafından doğrulandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi Chopmaster J, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak 57 yaşındaki rapçi Shock G'nin otel odasında ölü bulunduğunu duyurdu. 1987 yılında Chopmaster J ile Digital Underground’ı kuran Shock G, Tupac’a şans veren isim olarak tanınıyordu.

Chopmaster J paylaşımında, “34 yıl önce, bir hip-hop grubu olabileceğimiz ve bununla dünyayı ele geçirebileceğimiz konusunda çılgın bir fikrimiz vardı. Huzur içinde uyu Shock G” ifadelerini kullandı. 

Chopmaster J'nin açıklamasının ardından, Asıl adı Gregory Jacobs olan Shock G'nin ailesi, müzisyenin perşembe günü "aniden vefat ettiğini" söyleyen bir açıklama yaptı. Müzisyenin ailesi, "Ölüm nedeni şu anda bilinmiyor. Gösterdiğiniz sevgi ve ilgiyi gerçekten takdir ediyoruz. Lütfen bu zor zamanda dualarınızla yanımızda olun" dedi. 

Shock G'nin  Chopmaster J ile kurduğu Digital Underground'un en başarılı şarkısı 1990'da yayınlanan ve Humpty Hump karakterine dayanan "The Humpty Dance" olmuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)