Tuna Kiremitçi bu kez Zuhal Olcay'la düet yaptı

Şarkıcı, şarkı yazarı ve yazar Tuna Kiremitçi, 'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 3' Albümünün dördüncü şarkısında Zuhal Olcay ile düet yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları' projesinin üçüncü albümünü hazırlayan Tuna Kiremitçi, albümden dördüncü şarkıyı da paylaştı. Tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan 'Aşkınla Her Şey Oldum' şarkısında sanatçıya bu kez Zuhal Olcay eşlik ediyor. 

ROMANLA ŞARKI AYNI HAFTA GELDİ

Yine kadın solistlerle düetler yaptığı ilk iki albümle büyük başarı yakalayan Kiremitçi, iki albümün ardından yazarlık kariyerine dönüş yapmış ve ilk polisiye romanı 'Mezun Cinayetleri'ni yayımlamıştı. Aynı hikâyeyi ele alan ikinci romanı da geçtiğimiz hafta yayımlanan sanatçı, bir yandan da albüm şarkılarını yayınlamaya devam ediyor. 

Sözü ve müziği Kiremitçi’ye ait 'Aşkınla Her Şey Oldum'un düzenlemesi Hüseyin Çebişçi imzası taşıyor. Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan şarkı için çekilen video klibin yönetmenliğini ise Tayfun Çetinkaya üstlendi. 

Oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, şarkı ile ilgili duygularını, "Böyle önemli bir yazarın kaleminden ve kalbinden çıkan bu kadar güzel bir şarkıyı yorumlamaktan büyük keyif aldım" diyerek dile getirdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)