Tümer Metin: Sergen Yalçın'la birlikte Fenerbahçe derbilerini bekliyorduk

Yorumcu ve eski futbolcu Tümer Metin, "Biz Sergen Yalçın'la birlikte Fenerbahçe derbilerini bekliyorduk. Sezonun tamamını silelim morali yukarı çekelim diye" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında dün oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçı değerlendirdi.

Futbolculuk kariyerinde hem Beşiktaş hem Fenerbahçe forması giyen Metin, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can'ın performansıyla ilgili, "Üzerindeki baskıyı atamadığını düşünüyorum. Herkesin ondan beklentisinin onda baskı yarattığını düşünüyorum. Bazı oyuncular böyle türbülansa girer ama bir çıkış maçı yakalar maçı taşır. Ona öyle bir maç da gelmedi bir türlü. Espriyle karışık biz Sergen Yalçın'la birlikte Fenerbahçe derbilerini bekliyorduk. Sezonun tamamını silelim morali yukarı çekelim diye" ifadelerini kullandı.

'BU SAATTEN SONRA OYNAMASINA GEREK YOK'

Beşiktaş'ın hücum oyuncularının performansını da eleştiren Metin, "Larin neredeyse boş kaleye atamamış, Batshuayi penaltı kaçırmış. Zaten sezonun genelinde bu iki ismin gol eksikliği nedeniyle Beşiktaş bu sezonu böyle geçirdi. Batshuayi'nin bu saatten sonra oynamasına da gerek yok. Geçen hafta oyundan çıkarken yaptığından sonra oynamaz diye tahmin ediyordum. Bathsuayi'yi sağ kenar oynatırdım, Atiba'yı, Larin'i kim olursa olsun oynatırdım ama Kenan'ı oynatmazdım. Kuntz'un Kenan üzerinden açıklaması etkili oluyor gibi oluyor ama bir hücum oyuncusundan defansif katkı almak ekstra bir şey olabilir ama sağ çizgi oyuncusu olabilmesi çok olası değil" dedi. (HABER MERKEZİ)