Tugay Adak, boşanma aşamasında olduğu İnci Adak'ı rehin aldı

Tugay Adak isimi erkek boşanma aşamasında olduğu İnci Adak, annesi Saniye Özcan ve kardeşini rehin aldı. Tugay Adak polis tarafından vuruldu, rehin alınanlar kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Şişli'de Tugay Adak isimi erkek, boşanma aşamasında olduğu İnci Adak'ın evini silahla bastı. İçerdeki üç kişiyi rehin alan Tugay Adak'ın polis tarafından vurulduğu belirtildi.

DHA'nın aktardığına göre olay, Kuştepe Mahallesi Köz Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Tugay Adak boşanma aşamasında olan İnci Adak'ın bulunduğu binaya geldi, elindeki silahla içerideki üç kişiyi rehin aldı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bir yandan da özel harekat polisi ve ambulans çağrıldı.

Elindeki silahla balkona çıkan Tugay Adak tehditler savurdu. Adak ikna edilemeyince özel harekat polisleri binaya operasyon düzenledi. Bu sırada 2 el silah sesi duyuldu. Tugay Adak sırtından vuruldu, rehin alınan İnci Adak, annesi Saniye Özcan ve kardeşi kurtarıldı. Yaralı olarak yakalanan Tugay Adak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağ olarak kurtarılanlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor. (HABER MERKEZİ)