Trump’ın iyileşmesi için oruç tutan çiftçinin kalbi durdu

Hindistan medyası, ABD Başkanı Donald Trump'ın iyileşmesi için dört gün boyunca oruç tutan 38 yaşındaki çiftçinin kalbinin durması sonucu öldüğünü yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump'ın iyileşmesi için dört gün boyunca oruç tutan 38 yaşındaki Hintli çiftçi Bussa Krişna Raju, kalbinin durması sonucu vefat etti.

Telangana eyaletinde yaşayan Bussa Krişna Raju'nun ailesi, oğullarının Trump'a tanrı gibi taptığını söyledi. Raju evini Trump'ın gerçek boyutta bir heykelinin yer aldığı bir tapınağa çevirmişti.

Times of India gazetesinin haberine göre Raju, Trump'ın korona virüsü testinin pozitif çıktığı haberini alınca bunalıma girdi. Raju, Trump'ın iyileşmesi için dört gün oruç tuttu. Orucunu cuma günü sona erdiren Raju, ertesi gün bir yakınının evinde çay içerken fenalaştı.

Daha önce bir sağlık sorunu olmadığı belirtilen Raju kurtarılamadı. Raju'nun ölüm nedeninin tuttuğu oruçla bağlantılı olup olmadığı bilinmiyor.

Bir yakını "Trump'ın testinin pozitif çıktığını öğrenince yıkıldı. Uykusuz geceler geçirdi, Üç-dört gün bir şey yemedi, dua etti. Kalp durması sonucu öldü" dedi.


Times of India gazetesine, rüyasına girdikten sonra Trump'a tapmaya başladığını söyleyen Raju evini, Trump'ın gerçek boyutta bir heykelinin yer aldığı bir tapınağa çevirmişti.(Kaynak: BBC Türkçe)