Trump, seçim mitinglerine geri döndü: Herkese kocaman bir öpücük vereceğim

Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamasından günler sonra Florida'da seçim mitingi düzenleyen ABD Başkanı Donald Trump, 'kendisini çok güçlü hissettiğini' söyledi. Trump, "Bağışıklık kazandığımı söylüyorlar. Erkekleri, güzel kadınları ve herkesi öpeceğim. Herkese kocaman bir öpücük vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Donald Trump, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamasından yaklaşık iki hafta sonra ilk kez seçim mitingi düzenledi. Florida'da düzenlenen mitingde sosyal mesafe kurallarına uyulmaması, kamera açısında olan katılımcılar dışında çoğu kişinin maske takmaması ve Trump'ın seyircilere maske fırlattığı anlar kameralara yansıdı.

"Kendimi çok güçlü hissediyorum" diyen ABD Başkanı, seyircilerin arasında gidip 'onları öpmek istediğini' söyledi. 'Bağışıklık kazandığını' iddia eden Trump, şöyle konuştu: "Bağışıklık kazandığımı söylüyorlar. Erkekleri, güzel kadınları ve herkesi öpeceğim. Herkese kocaman bir öpücük vereceğim."

ABD 3 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimleriden önce art arda miting düzenleyecek olan Trump, Florida'da Demokrat rakibi Joe Biden'ı da eleştirdi ve "[Biden] Tarihteki en kötü başkan adayı olabilir" dedi.

Pazar günü Beyaz Saray doktoru Sean Conley, Trump'ın artık 'bulaş riski' taşımadığını duyurmuş ve Covid-19 testinin negatif çıktığını dile getirmişti. (DIŞ HABERLER)