Trump 'Evde Tek Başına' iddiasını reddetti: Bana yalvardılar

'Evde Tek Başına 2'nin yönetmeni Columbus'un 2020 yılında yaptığı ve yeniden gündem olan açıklamasına yanıt veren ABD'nin eski başkanı Trump, filmde oynamak için zorbalık yaptığı iddiasını reddetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Evde Tek Başına 2' filminde rol alan ABD'nin eski başkanı Donald Trump, 'filmde zorbalıkla yer aldığını' reddederek kendisine bunun için 'yalvardıklarını' ileri sürdü.

BBC'nin haberine göre, 1992 yılında gösterime giren filmin yönetmeni Chris Columbus, filmin söz konusu sahnesinin çekildiği Plaza Hotel'in o dönemde sahibi olan Trump'ın filmde rol almak için ısrar ettiğini söylemiş, bunu 'zorbalıkla' yaptığını anlatmıştı. Trump ise bu iddialara yanıt olarak Truth Social sosyal medya platformundan açıklama yaptı.

'HER YAYINLANDIĞINDA İNSANLAR HÂLÂ BENİ ARIYOR'

"Çok meşguldüm, bunu yapmak istemiyordum. Çok hoştular ve her şeyden önce ısrarcıydılar" diyen Trump, "Kabul ettim; geri kalanı ise tarih! O kısa rol, roket gibi patladı ve film büyük bir başarıydı, hâlâ da öyle. Özellikle de Noel zamanı..." diye konuştu. Film her yayınlandığında insanların kendisini aradığını söyleyen Trump, "Eğer zorbalığa uğramış hissettilerse ya da beni istemedilerse neden 30 yılı aşkın süre beni orada tuttular?" diye sordu. 

Kendi sorusuna "Çünkü o film için harikaydım ve hâlâ harikayım, işte bu yüzden" yanıtını veren Trump, filmi yapanların oynaması için kendisine 'yalvardıklarını' savundu.

2020 YILINDA YAPILAN AÇIKLAMA YENİDEN GÜNDEM OLDU

Columbus, Trump'ın filmdeki rolüne ilişkin açıklamasını 2020 yılında Business Insider'a yapmıştı. Fakat sözleri Noel'in kutlandığı son dönemde yeniden gündeme geldi. 

Columbus, açıklamasında, "Ücreti ödedik ama 'Eğer ben de filmde oynarsam Plaza'yı kullanabilirsiniz' dedi. Biz de onu filme koymaya karar verdik" ifadelerini kullanmıştı. Columbus, Trump'ın 'filme zorbalıkla girdiğini' söylemişti. (DIŞ HABERLER)