Tren ineğe çarptı, inek raylara tuvaletini yapan adamı öldürdü

Hindistan'da hızlı trenin çarptığı bir inek, raylara tuvaletini yapan bir adamın üzerine düştü. Şivdayal Şarma isimli adam hayatını kaybetti.

Foto: Wikimedia Commons / Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'ın Racastan eyaletindeki Alvar'da tren raylarına tuvaletini yapan Şivdayal Şarma isimli kişi, hızlı trenin çarptığı bir ineğin üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

India Today haber sitesinin aktardığına göre, ülkenin kuzeyindeki Racastan eyaletinde yaşanan olayda, Hindistan Demiryolları'ndaki elektrikçilik işinden 23 yıl önce emekli olan Şivdayal Şarma, yerel saatle sabah 8.30 sıralarında raylara tuvaletini yapıyordu. Bu esnada, Vande Bharat Express hızlı treni yoluna çıkan bir ineğe çarptı.

ŞARMA, 30 METRE UZAKTAYDI

Çarpışmanın etkisiyle inek parçalara ayrılırken, ölen ineğin parçaları, yaklaşık 30 metre uzakta raylarda tuvaletini yapan Şarma'nın üzerine düştü. Şarma olay yerinde hayatını kaybederken, cesedi otopsi için ilçe hastanesine gönderildi. 

Resmi verilere göre, Hindistan'da 2022 yılında 13 bini aşkın inek, tren çarpması sonucunda yaşamını yitirmişti. The Independent gazetesinin aktardığına göre, Vande Bharat da 2019'da hizmete girdikten bir gün sonra bozulmuştu. Yetkililer o dönem trenin raylardaki sığırlara çarpmış olabileceğini ifade etmişti. (DIŞ HABERLER)