Trafikte tartıştığı çocuğu aracıyla sürükleyen sürücü gözaltına alındı

Avustralya'da 19 yaşındaki bir sürücü trafikte tartıştığı 15 yaşındaki çocuğu 2 kilometre boyunca aracıyla sürükledi. Çocuk komaya girdi, sürücü gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avustralya'nın Sydney kentinde 19 yaşındaki bir sürücü trafikte tartıştığı 15 yaşındaki bir çocuğu aracıyla 2 kilometre sürükledi. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, şüpheli sürücü bugün mahkemeye çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

New South Wales polisinin açıklamasına göre, olay 15 Eylül Cuma günü yerel saatle 19.00 sıralarında gerçekleşti. 19 yaşındaki sürücü ve 15 yaşındaki çocuk, Blacktown'da bir sokakta tartışmaya başladı. Ardından, sürücü, iki yol boyunca çocuğu aracıyla sürükledi. Çocuk, Sydney sokaklarında 2 kilometre boyunca sürüklendikten sonra bir akaryakıt istasyonunun dışında araçtan düştü. Blacktown Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, daha sonra Westmead Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı çocuğun komaya girdiği, durumunun stabil ama ciddi olduğu ve bu sebeple uyutulduğu açıklandı. 

KEFALETLE SERBEST KALMA TALEBİ REDDEDİLDİ

The Guardian gazetesinin haberine göre, yetkililer çocuğun uyutulduğunu teyit etti. Polis, çocuğun yaralı bulunduğu yere yakın bir noktada bir aracı durdurarak şüpheli sürücüyü gözaltına aldı. 'Ağır yaralamaya sebebiyet verecek şekilde dikkatsiz sürüş ve yasaklı uyuşturucu tedariki' suçlarından gözaltına alınan 19 yaşındaki sürücünün kefaletle serbest bırakılma talebi reddedildi. Şüphelinin bugün hakim karşısına çıkacağı açıklandı. (DIŞ HABERLER)