Trabzonspor'dan bir günde üç transfer

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor; Jens Stryger Larsen, Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'la anlaştı.

Trabzonspor Larsen (solda), Doğucan Haspolat (ortada) ve Evren Eren Elmalı'yı (sağda) kadrosuan kattı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bildirimlerle 3 transferi açıkladı.

Trabzonspor geçen sezon İtalya'nın Udinese takımında forma giyen serbest statüde yer alan Danimarkalı futbolcu Jens Stryger Larsen'le 3 yıllık anlaşma sağladı. Larsen'e, her sezon için 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 153 bin Euro imza ücret ödenecek.

Bordo mavili ekip Kasımpaşa'dan Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı da kadrosuna kattı.

KAP'a gönderilen açıklamaya göre Kasımpaşa'ya, Elmalı'nın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 3 milyon 600 bin Euro+KDV, Haspolat'ın sözleşmesinin fesih bedeli olarak da 1 milyon 200 bin Euro+KDV ödenecek.

Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat Trabzonspor'la 5'şer yıllık anlaşmaya imza attı.

Evren Eren Elmalı'ya 2022-2023 sezonunda 7 milyon 350 bin Türk Lirası ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacak.

Doğucan Haspolat'a ise 2022-2023 futbol sezonunda 6 milyon 421 bin Türk Lirası garanti ücret verilecek ve sonraki sezonlarda bir önceki garanti ücrete enflasyon oranında zam yapılacak.

Menajerlik hizmet bedeli olarak ise sözleşmelerin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolculara ödenecek yıllık ücretin yüzde 5'i ödenecek. (HABER MERKEZİ)