Trabzonspor'da yeni Divan Kurulu Başkanı Ören oldu

Trabzonspor'da bugün gerçekleştirilen seçimli olağan Divan Genel Kurulu'nda, geçerli 1124 oydan 613'ünü alan Mahmut Ören başkanlığa seçildi.

2 bin 100 oyun 613'ünü alan Mahmut Ören (ortada) seçimi kazandı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor’da yeni Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören oldu.

Trabzonspor'da 55. Olağan Divan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Muharrem Usta ve teknik direktör Şenol Güneş ile çok sayıda eski futbolcu katıldı.

Rakipleri Hayrettin Hacısalihoğlu ve Emin Kahraman'ı geride bırakan Mahmut Ören, Divan Kurulu Başkanlığı'nı yeniden aday olmayan Ali Sürmen'den devraldı.

İlk kez 3 adaylı olarak yapılan genel kurulda, 1166 oyun 1124'ü geçerli sayıldı. 613 oy alan Ören, 278 oy alan Hacısalihoğlu ve 233 oy alan Kahraman'ın toplamından daha fazla oy aldı.

'TRABZONSPOR HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR'

Seçimin ardından konuşan Mahmut Ören, sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi.

Kendilerine gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacaklarını ifade eden Ören, "Divan Kurulu olarak şeffaf bir yönetim olacağımıza söz veriyoruz. Paydamız olan Trabzonspor sevdamızdır. Bizi tercih ettiğiniz için arkadaşlarımız adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. Trabzonspor her şeyin üstündedir. Her zaman, her yerde Trabzonspor" dedi.

Mahmut Ören'in listesinde şu isimler yer alıyor: Osman Çavuşoğlu, Salih Aladağ, Rasim Yılmaz, Hayrettin Ziya Güner, Erda Sinan Aygün, İsmail Aydın, Nihat Demir, Merih Semerci, Muammer Yılmaz.