Trabzonspor'da başvurular bitti: Tek aday Doğan

Trabzonspor'da başkan adaylığı için süre bugün doldu. Listesini Divan Kurulu'na sunan Ertuğrul Doğan tek aday olarak seçime girecek.

Google Haberlere Abone ol

TRABZON - Trabzonspor'un 26 Mart'ta gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan'ın listesi bugün Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edildi. Doğan'ın listesinde yer alan ilk isimler Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Ali Haydar Gedikli, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir ve Faruk Hacıhaliloğlu oldu. Listede başkan ve 7 üye yer alırken listenin önümüzdeki günlerde değişebileceği ve her koşulda 14’e tamamlanması gerektiği kaydedildi.

Şehir dışında bulunan Doğan'ın listesini yönetiminde yer alan Zeyyat Kafkas, beraberindeki heyetle birlikte Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim etti.

SÜRMEN: ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYDULAR

Liste tesliminde konuşan Sürmen, Trabzonspor'un sıkıntılı dönemlerden daima güçlü çıktığını belirterek kongrenin camiaya hayırlı olmasını diledi. Sürmen, "İlk müracaat; mevcut Yönetim Kurulunda görev alan Ertuğrul Doğan Başkanın aday listesini Divan’a sunmak üzere arkadalar teşrif ettiler. Trabzonspor’un bu zor döneminde, aday olarak taşın altına ellerini koydukları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAFKAS: KOL KOLA GİRECEĞİZ

Listeyi sunan Kafkas da kongre sürecinde camianın sağduyulu yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. Kafkas, şu sözleri kullandı: "Bugün Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan’ın 846 kongre delegesinin imzasıyla Başkan Adaylığını, Divan Başkanımıza sunmak için geldik. Hepimiz Trabzonspor için mücadele içindeyiz. Yaşanan süreçte tüm camianın tekrar birlik, beraberlik içinde kol kola girerek Trabzonspor’u daha iyi yerlere getireceğine inancımız tamdır."

Trabzonspor'da adaylık için başvuru süreci bugün 18.00 itibari ile sona ererken Ertuğrul Doğan'ın seçime tek aday olarak girmesi kesinleşti. 3 Mart'ta başkanlıktan istifa eden Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.