Trabzonspor'da Andrea Pirlo iddiası

Trabzonspor yönetiminin VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile de bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orhan Ak'ın istifasından ardından birçok teknik direktör Trabzonspor'un gündemine geldi. Sergen Yalçın, Slaven Bilic, İlhan Palut'un yanı sıra Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, bordo mavili takım için ismi geçen antrenörler oldu.

Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Trabzonspor yönetimi, rotayı Slaven Bilic'e çevirdi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da, Hırvat çalıştırıcı ile menajerler aracılığıyla bir görüşmenin yapıldığını doğruladı. 

beIN SPORTS muhabiri Erdem Şen'in edindiği bilgiye göre, Trabzonspor yönetimi, son olarak Süper Lig'de Arabam.com Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Trabzonspor teknik direktöre 9 maç+1 sene sözleşme teklif etti ancak kontratın önümüzdeki sezonu kapsayan planlamasında görüş ayrılıklarının yaşanmasından dolayı Palut ile yapılan görüşme olumsuz sonuçlandı.

Hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbiye yeni teknik direktörü ile çıkmak isteyen Trabzonspor'da yönetim, VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Karadeniz temsilcisi, Andrea Pirlo ile yönetimden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların yaptığı görüşmede sürecin olumlu geçtiği bilgisine ulaşıldı. 

Bordo mavili yönetimin teknik direktör adayları arasında başka isimler de yer alıyor. 

Pazar günü oynanacak derbiye kadar teknik direktör sorunu çözmeyi amaçlayan Trabzonspor'da takımı Beşiktaş maçına teknik sorumlu İhsan Derelioğlu hazırlıyor. Sürecin uzaması durumunda Kasımpaşa maçında takımı yöneten İhsan Derelioğlu, derbide takımın başında olacak.